Payrolling ZZP

Wij ontzorgen u maximaal

Payrolling wordt steeds populairder bij ondernemingen van verschillende groottes. Daarnaast is payrolling ZZP iets wat door de jaren heen stukken populairder is geworden en waar payrolling bedrijven steeds meer aandacht aan besteden. Als freelancer levert u een belangrijke bijdrage met uw expertise, vaardigheden en kennis. Vaak heeft u uw handen vol aan opdrachten en diverse andere zaken. Dat is al één reden om te kiezen voor payrolling ZZP bij Accord Payroll Services.

Accord Payroll Services is onderdeel van de Accord groep, die op 1 mei 1987 is opgericht als specialist in flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Onze payrolling ZZP service is gespecialiseerd in het op zich nemen van het juridisch werkgeverschap van payrolling ZZP.

Payrolling ZZP bij Accord

Bij Accord Payroll Services ligt de focus op het klantgericht uitvoeren van haar rol als juridisch werkgever voor freelancers. Ons bedrijf neemt alle zaken over die deel uitmaken van juridisch werkgeverschap, zodat u zich als ZZP’er volledig kunt focussen op uw specialiteit. De zaken die wij overnemen zijn onder andere:

  • Verzorgen loonstaat
  • Verzorgen jaaropgave
  • Uitbetaling vakantiegeld
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Contractbeheer
  • Afdracht werkgeverslasten
  • Bijhouden wet- en regelgeving
  • Contact met instanties

Payrolling voor ZZP

Door de administratieve lasten en werkgeversrisico’s over te nemen, ontzorgt ons payrolling bureau u volledig van het juridisch werkgeverschap. U blijft zich volledig focussen op uw expertise en contact met de klant, en wij doen de rest. U kunt slagvaardig ondernemen en verdergaan met waar u goed in bent. Payroll voor ZZP maakt het een stuk eenvoudiger om aan het werk te gaan met partners. Op deze manier wordt u goed ondersteund. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over onze werkwijze? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Accord Payroll Services, ondernemend in personeel.