Payrolling voor werkgevers

Payrolling voor werkgevers biedt een goede uitkomst voor iedere werkgever die op zoek is naar een juridische werkgever voor zijn of haar medewerkers. Bent u zelf nog op zoek naar een partij die aan payrolling voor werkgevers doet? Dan bent u bij Accord Payroll aan het juiste adres. Accord Payroll is namelijk uw partner als het gaat om de zaken die vallen binnen het juridisch werkgeverschap. Met de steeds wijzigende wetten en regels is het voor u als werkgever is het tijdrovend om medewerkers in loondienst te nemen. Kies daarom voor Accord Payroll; uw partner als het gaat om payrolling voor werkgevers!

Payrolling voor werkgevers biedt voordelen

Payrolling voor werkgevers bij Accord zorgt ervoor dat u als werkgever meer tijd kunt besteden aan andere zaken binnen uw bedrijf. U selecteert en werft zelf uw medewerkers, daarbij voeren wij klantgericht onze rol als juridische werkgever uit. De zaken die ons payrolling bedrijf overneemt zijn:
– Contacten met instanties
– Beheren van contracten
– Het bijhouden van wet- en regelgeving
– De afdracht van de werkgeverslasten
– Het doorbetalen van loon bij ziekte
– Het verzorgen van de loonstaat en jaaropgave
– De uitbetaling van het vakantiegeld

Dat Accord Payroll de werkzaamheden overneemt brengt natuurlijk genoeg voordelen met zich mee:
– Er is alleen sprake van facturatie van de gewerkte uren
– Er is geen sprake van contractverplichtingen
– Er zijn geen risico’s bij ziekte
– U heeft als werkgever te maken met een toegewijd service center

Payrolling voor werkgevers bij Accord

Zowel de grote, middelmatige als kleine zaken dienen goed geregeld te zijn binnen een bedrijf. Dit kan een van de redenen zijn waarom u als werkgever kiest voor de optie payrolling voor werkgevers. Zo kunt u zich richten op andere belangrijke zaken binnen de organisatie! Bent u werkgever en heeft u interesse in payrolling door Accord Payroll? Of wilt u meer informatie over payrolling? Dan kunt u het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@accordpayroll.nl.