Payroller

Een Payroller is een extern bedrijf die ervoor zorgt dat werkgevers zich niet bezig hoeven te houden met jurdisch werkgeverschap. Eén van de redenen waarom werkgevers steeds vaker voor een payroller kiezen is, omdat werkgevers het belangrijk vinden dat alle zaken binnen de organisatie goed geregeld zijn. Door een payroller in handen te nemen, houden werkgevers meer tijd over om de organisatie van binnenuit te optimaliseren.

Payroller, Nen certificering en ABU

Payrollers kunnen uw vrijwaring van aansprakelijkheid waarborgen door de NEN 4400-1 certificering. De NEN 4400-1 is het keurmerk voor Payrollers met Nederlandse ondernemingen. Deze certificering is op basis van de payroller haar deskundigheid als gekwalificeerd ABU dienstverlener. Onder de ABU wordt De Algemene Bond Uitzendondernemingen verstaan. Deze bond maakt zich sterk voor flexwerkers.

Payroller Accord Payroll

Payroller ‘Accord Payroll’ is een onderdeel van de Accord Groep. Payrolling bedrijf ‘Accord Payroll’ is opgericht als specialist in flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en klein bedrijf. Wanneer u ons als payroller in handen neemt kunt u zich beter focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie, omdat wij het juridisch gedeelte van payroll medewerkers uit handen nemen. Wij zijn het aanspreekpunt van uw payroll medewerkers voor arbeid gerelateerde vragen en betalen het salaris op tijd uit.

Informatie over Accord Payroll als payroller

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? U kunt ons bereiken door te bellen naar: 035-5243900. Ook kunt u gemakkelijk een contactformulier invullen op onze website. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Bent u geïnteresseerd in Accord Payroll als uw payroller? Dan kunt een offerte aanvragen en wij zullen u een vrijblijvende indicatieve offerte terugsturen. Voor advies op maat kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.