Payroll constructie

Wij ontzorgen u maximaal

Een payroll constructie neemt een hele administratieve last van uw schouders. Bij Accord zijn we honderd procent gespecialiseerd in arbeidsoplossingen die uitermate geschikt zijn voor uw bedrijf. Het blijft voor bedrijven in diverse branches nog lastig, want kiest u voor vast personeel of flexibel personeel? Welke werknemers kan u het beste inschakelen? Wat is het beste voor uw bedrijfssituatie? Deze vragen houden ondernemers en werkgevers bezig, maar Accord Payroll kan met de payroll constructie ervoor zorgen dat deze vragen plaats nemen voor innovatie binnen het bedrijf.

Payroll constructie bij Accord Payroll

Payroll constructies laten uw bedrijf profiteren van een extern bedrijf dat uw werknemers overneemt. De wet- en regelgeving zorgt er vaak voor dat werkgevers geen oplossing kunnen vinden als het gaat om personeel. Werkgevers kiezen er vaak ook niet voor om een werknemer een vaste baan te bieden omdat werkgevers niet bereid zijn om de transitievergoeding te betalen. Wanneer contracten niet worden verlengd maken werkgevers alsnog meer kosten, er moeten namelijk nieuwe werknemers ingewerkt/opgeleid worden. Dit is een van de redenen waarom er steeds vaker wordt gekozen voor outsourcing vaan personeel. Hier ligt vaak wel het probleem dat uitbestede flexibele contracten per uur een stuk duurder zijn. Ook wordt het werken met oproep personeel steeds lastiger. Het rechtsvermoeden (de garantie-uren na 3 maanden werken), zorgt ervoor dat contractverplichtingen kunnen ontstaan wat er uiteindelijk voor zorgt dat het oproep personeel steeds minder flexibel inzetbaar is.

Hier komt de payroll constructie van Accord om de hoek kijken. De payroll constructie van Accord kan er namelijk voor zorgen dat u als werkgever zich geen zorgen meer hoeft te maken over de juridische zaken wat betreft personeel. Wij nemen de werkgeversrisico’s volledig over, zodat u zich kunt focussen op de rest van uw bedrijf.

De voordelen van een payroll constructie

U weet nu wat een payroll constructie is, maar wat zijn precies de voordelen? Het grootste voordeel is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de mogelijke risico’s die eigen personeel met zich mee kunnen brengen. Dankzij waterdichte contracten weet u waar u aan toe bent. Accord Payroll is verantwoordelijk voor het inregelen van uw medewerkersbestand. U als werkgever zorgt voor het aannemen van nieuw personeel, indien nodig ontslaan van personeel en u bepaalt de hoogte van het salaris. Ook kunt u gewoon de functioneringsgesprekken blijven voeren. Een payroller, zoals Accord Payroll Services, zorgt voor de minder leuke klussen als het bijhouden van wet- en regelgeving, verzorgen van de loonstaat en de afdracht van werkgeverslasten.

Payroll constructie advies door Accord

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om aannemen van nieuw personeel. Wanneer u interesse heeft in de payroll constructie van Accord kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op onze website in, stuur een e-mail naar info@accordpayroll.nl of bel naar 035 – 524 39 00.