Payroll bedrijf

Wij ontzorgen u maximaal

Een payroll bedrijf wordt steeds vaker ingezet door werkgevers. Maar waarom? Een van de redenen waarom werkgevers steeds vaker kiezen voor een payroll bedrijf is omdat werkgevers het erg belangrijk vinden dat zowel de grote zaken als de kleine zaken binnen de organisatie goed geregeld zijn. Het behouden van contacten, het uitbreiden van het zakelijke netwerk en het professioneel inregelen van het medewerkersbestand. Voor het professioneel inregelen van het medewerkersbestand zijn payroll bedrijven ideaal.

Bij Accord Payroll Services ontzorgen wij u als werkgever volledig van juridisch werkgeverschap. Als onderdeel van Accord Groep, is onze payroll service opgericht als specialist in flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en klein bedrijf. Accord Payroll Services is dé specialist in juridisch werkgeverschap van payroll medewerkers.

Payroll bedrijf voor uw onderneming

Payroll bedrijf ‘Accord Payroll Services’ ondersteunt u bij het efficiënt inregelen van uw medewerkersbestand. Dit wordt door ons gedaan door uw administratieve lasten en werkgeversrisico’s van u over te nemen. Wij garanderen u hiermee volledige ontzorging. Het enige wat u hoeft te doen is de selectie van medewerkers en de juiste administratieve gegevens aan ons doorgeven. Accord Payroll neemt vervolgens alle administratieve handelingen van u over. Dit betekent voor u dat er een hele administratieve last van uw schouders valt en u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Bij ons payroll bedrijf ligt de focus op het klantgericht uitvoeren van haar rol als juridisch werkgever voor medewerkers, die uiteraard door uw organisatie zelf zijn geworven en geselecteerd. Ons payroll bedrijf neemt diverse zaken van u over, zodat u zich kunt storten op het ondernemen. De zaken die door ons bedrijf worden overgenomen zijn onder andere:

  • Contact met instanties
  • Bijhouden wet- en regelgeving
  • Verzorgen loonstaat
  • Afdracht werkgeverslasten
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Verzorgen jaaropgave
  • Contractbeheer
  • Uitbetaling vakantiegeld

Payroll bedrijf Accord

Payroll bedrijf Accord zorgt voor volledige ontzorging wat betreft juridisch werkgeverschap. Wij zijn het aanspreekpunt voor uw medewerkers wat betreft arbeid gerelateerde vragen. Zij werken met enthousiasme bij uw bedrijf en wij werken voor u. Doordat u zorgt voor het binden en boeien van uw medewerkers, kunt u zich focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.