Payrolling bedrijf

Wij ontzorgen u maximaal

Een Payrolling bedrijf is een derde partij die ervoor zorgt dat werkgevers zich niet bezig hoeven te houden met zaken als: salaris, pensioen, verzekeringen, personeelsadministratie, scholing en begeleiding bij ziekte. U kunt een payrolling bedrijf dan ook zien als de externe afdeling personeelszaken. Door deze tijdrovende en kostbare taken aan een payrolling bedrijf uit te besteden, houden werkgevers veel meer tijd over om te besteden aan hun werknemers.

Payrolling bedrijf Accord Payroll

Payrolling bedrijf Accord Payroll is opgericht als specialist in flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en klein bedrijf. Accord Payroll neemt dan ook alle zaken over die horen bij juridisch werkgeverschap. Als payrolling bedrijf zorgt Accord Payroll ervoor dat uw vrijwaring van aansprakelijkheid wordt gewaarborgd. Dit gebeurd door de NEN 4400-1 certificering op basis van onze deskundigheid als gekwalificeerd ABU dienstverlener. Wanneer u Accord Payroll als uw payrolling bedrijf inzet maakt u het makkelijk voor uzelf door geen risico’s bij ziekte te lopen, geen contractverplichtingen te hebben, alleen een facturatie van gewerkte uren te krijgen, en een toegewijd service center in handen te hebben genomen.

Payrolling bedrijf voor werknemers

Wanneer werknemers bij een payrolling bedrijf zijn aangesloten, hebben ze hetzelfde salaris en gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden als collega’s in direct dienstverband. Daarnaast zorgt een payrolling bedrijf ook voor een actieve begeleiding van de werknemers hun loopbaanontwikkeling. Een groot voordeel voor medewerkers is, dat wanneer de baan bij het bedrijf wegvalt, de medewerker nog steeds is aangesloten bij het payrolling bedrijf. Het payrolling bedrijf betaalt dan het salaris door en gaat opzoek naar een nieuwe baan.

Vragen of aansluiten bij payrolling bedrijf Accord Payroll?

Heeft u vragen over payrolling bedrijf Accord Payroll? U kunt via onze website gemakkelijk een contactformulier invullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever bellen? Wij zijn te bereiken op het nummer: 035- 5243900. Of wilt u zich aansluiten bij Accord Payroll dan kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen.