Payroll uitzendbureau

Wij ontzorgen u maximaal

Op zoek naar een payroll uitzendbureau die een aantal van uw werkzaamheden kunnen overnemen, zodat u zich volledig kunt focussen op de kernwerkzaamheden van uw onderneming? Maak dan kennis met Accord Payroll Services. Wij ontzorgen u volledig van diverse werkzaamheden die vallen onder juridisch werkgeverschap.

Accord Payroll Services is onderdeel van de Accord Groep, die in het jaar 1987 is opgericht als specialist in flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en klein bedrijf. Naast dat Accord een payroll dienst heeft, zijn wij ook actief als uitzendbureau.

Payroll uitzendbureau voor uw onderneming

Voor werkgevers is het tijdrovend en kostbaar om werknemers in loondienst te nemen volgens de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Dit is een van de redenen waarom werkgevers er steeds vaker voor kiezen om het juridisch werkgeverschap uit te besteden aan een payroll uitzendbureau, zoals Accord Payroll Services.

Binnen Accord Payroll Services ligt de focus op het klantgericht uitvoeren van haar rol als juridisch werkgever voor uw medewerkers, die u uiteraard zelf heeft geworven en geselecteerd. Alle zaken die horen bij juridisch werkgeverschap worden door ons payroll uitzendbureau overgenomen. Denk hierbij aan:

  • Uitbetaling van vakantiegeld
  • Contact met instanties
  • Bijhouden wet- en regelgeving
  • Afdracht werkgeverslasten
  • Contractbeheer
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Verzorgen jaaropgave
  • Verzorgen loonstaat

Payroll uitzendbureau Accord

Ons payroll uitzendbureau ontzorgt u volledig van het juridisch werkgeverschap. Dit wordt gedaan door de administratieve lasten en werkgeversrisico’s van u over te nemen. Doordat u zelf zorgt voor het binden en boeien van uw medewerkers, kunt u zich volledig richten op de kernwerkzaamheden van uw organisatie. U kunt slagvaardig ondernemen en verdergaan met waar u goed in bent. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Accord Payroll Services, ondernemend in personeel.