Payroll laten uitbesteden

Op zoek naar een payroll organisatie die u van dienst kan zijn met het juridisch werkgeverschap van uw onderneming? Maak dan kennis met Accord Payroll Services! Accord Payroll Services is een payroll organisatie, gespecialiseerd in passende arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Binnen Accord Payroll Services wordt het accent gelegd op het klantgericht uitvoeren van de rol als juridisch werkgever, voor medewerkers van uw organisatie. Deze medewerkers zijn uiteraard door uw organisatie zelf geworven en geselecteerd.

Payroll organisatie voor uw bedrijf

Als werkgever bent u dag in, dag uit, bezig met diverse werkzaamheden die alles op rolletjes laat lopen binnen uw bedrijf. U vindt het als werkgever belangrijk dat alles goed is geregeld, ook het juridische werkgeverschap. Hier komt Accord Payroll Services om de hoek kijken, wij kunnen u volledig ondersteunen in de juridische werkgeverschapsactiviteiten. Op deze manier kunt u als werkgever meer tijd en aandacht besteden aan andere taken binnen uw bedrijf.

Accord Payroll Services neemt alle zaken over die deel uitmaken van het juridisch werkgeverschap. Denk aan het behouden van contact met instanties, bijhouden van wet- en regelgeving en verzorging van de loonstaat. Binnen onze payroll organisatie houden wij ons ook bezig met de afdracht van werkgeverslasten, beheer van contracten en uitbetalingen.

Natuurlijk zitten er ook een aantal voordelen aan de payroll diensten van Accord Payroll Services:

  • U krijgt te maken met een toegewijd service center
  • Alleen de gewerkte uren worden gefactureerd
  • U krijgt niet te maken met contractverplichtingen
  • Er is geen sprake van risico’s bij ziekte

Payroll organisatie in Huizen

Accord Payroll Services, uw payroll organisatie, kan u volledig van dienst zijn als het gaat om juridisch werkgeverschap. Wij zullen u ondersteunen bij het regelen van uw medewerkersbestand en zullen daarnaast nog een aantal werkzaamheden van u overnemen. Zo kunt u gefocust blijven op andere kernwerkzaamheden binnen uw bedrijf.

Heeft u specifieke vragen over onze werkzaamheden of payroll organisatie? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op met Accord Payroll Services door te bellen naar 035-5243900 of het contactformulier op onze website in te vullen.