Payroll laten uitbesteden

Wij ontzorgen u maximaal

Bent u ondernemer en wilt u payroll uitbesteden? Dan bent u bij Accord Payroll Services aan het juiste adres. Accord Payroll Services maakt het namelijk mogelijk om uw juridisch werkgeverschap uit te besteden. Accord Payroll Services maakt deel uit van de Accord Groep, die sinds 1987 specialist is in arbeidsoplossingen voor ondernemingen. Wanneer u kiest voor payroll uitbesteden, maakt u het voor uzelf als werkgever mogelijk om meer tijd en aandacht te besteden aan andere zaken en werkzaamheden binnen uw onderneming. Is dat niet ideaal?

Payroll uitbesteden biedt voordelen

De steeds afwisselende wet- en regelgeving zorgt ervoor dat het een tijdrovende en kostbare zaak wordt om werknemers in loondienst te nemen. Om toch genoeg aandacht en professionaliteit te schenken aan alle zaken binnen een onderneming, is het als werkgever handig om de keuze te maken om payroll te laten uitbesteden. U als werkgever kunt zich volledig richten op andere werkzaamheden binnen uw organisatie, terwijl wij ons bezighouden met het juridisch werkgeverschap. Wij houden ons bezig met de uitbetaling van vakantiegeld, het verzorgen van de loonstaat en jaaropgave. Daarnaast houden wij de wet- en regelgeving bij, zorgen wij voor loondoorbetaling bij ziekte en zorgen wij voor het contact met instanties. Ook houden wij ons bezig met het afdragen van werkgeverslasten en contractbeheer.

 

Naast dat u als werkgever meer tijd en aandacht kunt besteden aan andere werkzaamheden, biedt de keuze voor payroll uitbesteden een aantal voordelen:

  • Geen contractverplichtingen
  • Toegewijd service center
  • Geen risico’s bij ziekte
  • Alleen facturatie van het aantal gewerkte uren

Payroll uitbesteden bij Accord Payroll Services

Hopelijk bent u als werkgever voldoende geïnformeerd over payroll uitbesteden bij Accord Payroll Services. Wanneer u meer informatie wilt over het uit laten besteden van payroll of interesse heeft in onze diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@accordpayroll.nl, bel naar 035 – 524 39 00 of vul het contactformulier op onze website in.