Payroll bureau

Wij ontzorgen u maximaal

Waarom zou u als werkgever kiezen voor een payroll bureau? U vindt het als werkgever ongetwijfeld erg belangrijk dat alle zaken binnen uw organisatie goed geregeld zijn, maar er zijn natuurlijk meer zaken waar u als werkgever mee te maken heeft. Denk aan het behouden van contacten of het professioneel inregelen van het medewerkersbestand. Voor deze laatste werkzaamheid kunt u de hulp inschakelen van een professioneel payroll bureau.

Payroll bureau Accord Payroll Services ondersteunt u en uw onderneming hierbij. Ons payroll bureau ontzorgt u maximaal van bepaalde werkzaamheden, zodat u zich volledig kunt focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie. U kunt slagvaardig ondernemen en blijven doen waar u goed in bent. Dat doen wij ook.

Payroll bureau voor uw onderneming

Wij begrijpen dat het voor werkgevers erg tijdrovend en kostbaar kan zijn om werknemers in loondienst te nemen volgens de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Hierom kan het erg handig zijn om het juridisch werkgeverschap uit te besteden bij een payroll bureau zoals Accord Payroll Services.

Bij Accord Payroll Services ligt de focus op het klantgericht uitvoeren van haar rol als juridisch werkgever voor medewerkers die door de organisatie zelf zijn geworven en geselecteerd. Ons payroll bureau neemt alle zaken over die horen bij het juridisch werkgeverschap:

  • Contact met instanties
  • Bijhouden wet- en regelgeving
  • Verzorgen loonstaat
  • Afdracht werkgeverslasten
  • Contractbeheer
  • Uitbetaling vakantiegeld
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Verzorgen jaaropgave

Payroll bureau Accord

Als werkgever vindt u het belangrijk dat alles goed is geregeld binnen uw bedrijf, maar ook dat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Laat de juridische werkgeverschapsactiviteiten over aan Accord. Wij ondersteunen u bij het regelen van uw medewerkersbestand door uw administratieve lasten en werkgeversrisico’s van u over te nemen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Vul dan het contactformulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Accord Payroll Services, ondernemend in personeel.